Djelatnosti

Trgovačko društvo FITTICH d.o.o. registrirano je za obavljanje zaštitarske djelatnosti, i u potpunosti je usklađeno sa svim zakonima, te posjeduje sve potrebne dozvole i licence za rad. Nudimo kompletnu uslugu: od projektiranja, preko instalacija i montaže, do servisa i održavanja svih vrsta sustava tehničke zaštite, vatrodojave i stabilnih sustava za gašenje požara.

U tehničku zaštitu spadaju svi protuprovalni i protuprepadni sustavi, sustavi protiv krađe artikala, sustavi za kontrolu prolaza, videonadzor, mehanička zaštita (trezori, blagajne i sl.). Hrvatski zakoni koji reguliraju djelatnost tehničke zaštite propisuju, između ostalog, i obaveznu provjeru i izdavanje licence od strane MUP-a za osnivanje zaštitarske tvrtke i obavljanje zaštitarske djelatnosti. Zakoni se odnose na sve faze realizacije zaštitnih sustava: od projektiranja, preko instalacija i montaže do održavanja. Zakonom su ujedno predviđene rigorozne mjere za neovlašteno obavljanje zaštitarske djelatnosti.

Naši djelatnici su, osim formalnog tehničkog obrazovanja (prosjek viša stručna sprema), prošli i specijaliziranu obuku za svu opremu i sustave iz naše ponude. Svi naši djelatnici angažirani na zaštitarskim poslovima posjeduju i osobne licence za obavljanje djelatnosti.

Protuprovala

Protuprovala

Videonadzor

Kontrola_pristupa

Kontrola pristupa

Vatrodojava

Vatrodojava

Gasenje pozara

Gašenje požara

Kontrola_pristupa

Mehanička zaštita